Schermafbeelding 2021-04-19 om 14.26.43.png

Voor 13.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Schermafbeelding 2021-04-19 om 14.28.17.png

Gratis bezorging vanaf €50,-

Het plaatsen van een bestelling:

Stap 1 Shop op de site en plaats het gewenste artikel en/of artikelen in de winkelwagen.

Stap 2 Vul uw persoonlijke gegevens in ( als u al ingelogd bent, dan hoeft dat natuurlijk niet).

Stap 3 Kies de gewenste Bezorgdatum

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar, waardoor uw bestelling zeer snel geleverd kan worden. Op werkdagen voor 13 uur besteld, de eerstvolgende werkdag bij u in huis. U kunt bij het plaatsen van uw bestelling ook zelf een bezorgdag doorgeven voor de levering van uw order. Vult u niets in, dan gaan wij ervan uit dat u de goederen zsm wilt ontvangen en geven wij onze vervoerder hiertoe ook de opdracht.

Stap 4 Kies de gewenste Verzendwijze:

Standaard wordt dit voor u geregeld.

Kleine zending: Met name decoratie, eetkamerstoelen, eetkamerbanken en kleine salontafels worden verstuurd met PostNL. De kosten voor de verzending van kleine pakketten is € 6,95 per postpakket. Maar als uw bestelling hoger dan € 50,- is, wordt het gratis bij u geleverd.

Grote zending: Alle online-bestellingen van meubelen worden uitgevoerd door de firma Hoekstra uit Sneek. De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar, waardoor uw bestelling zeer snel geleverd kan worden. Op werkdagen voor 13 uur besteld, de eerstvolgende werkdag bij u in huis. U kunt bij het plaatsen van uw bestelling ook zelf een bezorgdag doorgeven voor de levering van uw order. Vult u niets in, dan gaan wij ervan uit dat u de goederen zsm wilt ontvangen en geven wij onze vervoerder hiertoe ook de opdracht. Op de avond voor levering ontvangt u een bevestigingsmail van onze transporteur, hierin wordt een tijdvak van ongeveer 2 uren vermeld. Zodoende hoeft u niet de hele dag thuis te wachten. Het is daarom van belang om bij uw bestelling een correct e-mailadres en een correct mobiel nummer te vermelden. De bezorgkosten zijn GRATIS.

Wij bezorgen uitsluitend in Nederland. Bovengenoemde genoemde prijzen zijn hier ook op gebaseerd, m.u.v. de Waddeneilanden. De bezorgkosten voor de Waddeneilanden zijn op aanvraag beschikbaar.

Graag vragen wij uw aandacht voor het volgende:

  • Uw bestelling wordt afgeleverd achter de eerste deur op het afleveradres. Bij aflevering in een portiekflat waarbij geen lift aanwezig is of waarbij de goederen niet in de lift passen is dit in de centrale hal na de eerste deur.
  • De chauffeur zit alleen op de wagen. De spullen moeten dus ook door één persoon te vervoeren zijn. Uiteraard maken ze gebruik van verschillende hulpmiddelen. Alle wagens hebben een laadklep en de chauffeurs beschikken over (elektrische) palletwagens en steekwagens. Bij het lossen van zware en grote meubelen dient een volwassene de chauffeur te helpen.
  • De chauffeurs beschikken voor de eventuele zwaardere goederen over een (elektrische) pompwagen, deze kunnen enkel over een vlakke en verharde ondergrond rijden.
  • U zorgt zelf voor het uitpakken van de materialen en de afvoer van de transportverpakking voorzover noodzakelijk.

Stap 4 Kies de gewenste betaalwijze.

Bij deze stap krijgt u vanzelf de betaalopties te zien die voor u van toepassing zijn.

IDEAL: Betalen met IDEAL is betalen met internetbankieren bij een van de deelnemende banken

REMBOURS: Online-bestellingen bezorgd door de firma Hoekstra uit Sneek bij u thuis (grote zending) kunnen ook onder rembours geleverd worden, bij voorkeur per pin. U kunt het volledige orderbedrag incl. de betaalopslag via pin of contant betalen aan de chauffeur bij levering. De kosten hiervoor zijn € 5,-.