Schermafbeelding 2021-04-19 om 14.26.43.png

Voor 13.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Schermafbeelding 2021-04-19 om 14.28.17.png

Gratis bezorging vanaf €50,-

Meubels kopen bij Furn4all

Welkom op de website van Furn4All. Wij verzorgen de verkoop van verschillende soorten meubels onder de naam Furn4All, waaronder: stoelen, kasten, tafels en banken. Furn4All verkoopt momenteel meubels vanuit maar liefst zeven verschillende woonwinkels. Daarnaast zijn onze meubelstukken ook via onze eigen website of via bol.com te bestellen! Wij kunnen u te allen tijde een goede prijs-kwaliteitverhouding garanderen. Waarom? Omdat wij zelf de import van de meubelstukken verzorgen. Furn4All zorgt in alle gevallen voor snelle leveringen, waarbij er in geen enkel geval bouwpakketten worden geleverd; wij voorzien u namelijk alleen van complete meubelstukken!

18.jpg
19.jpg
20.jpg
21.jpg

Meubels online kopen

Onze meubels zijn te verkrijgen op onze webshop, of in de winkel. De meubels van Furn4All worden op zeven verschillende locaties verkocht. U kunt in de volgende plaatsen voor de verkoop van onze meubels terecht: Hulst, Roosendaal, Capelle aan den IJssel, Duiven, Tiel, Beverwijk en Lemmer. Wanneer u bij een van onze verkooppunten een meubelstuk heeft uitgekozen, dan kan de bestelling daar geplaatst worden. Vanaf dat moment zal de levertijd van de bestelling, mits de producten voorradig zijn, gemiddeld 1 tot 2 weken zijn.

Onze retourservice

Bent u ontevreden over uw product? Dan heeft u uiteraard het recht om het product te retourneren. Is het product beschadigd? Dan zullen we in overleg vaststellen wat de mogelijkheden zijn. Voor dit soort gevallen hebben wij een eigen service afdeling. U heeft bij ons tevens recht op 1 jaar garantie. Wanneer u via de webshop van Furn4All zelf meubels aanschaft, heeft u zeven dagen de tijd om zonder opgaaf van redenen de bestelling per mail te annuleren. Vergeet daarbij niet uw adres en telefoongegevens te vermelden. De meubelen dienen onbeschadigd en in originele verpakking te worden geretourneerd. Het transport voor het retourneren dient u zelf te verzorgen en de kosten hiervan zijn voor uw eigen rekening. Wij zullen het aankoopbedrag, na ontvangst en controle van het meubel, binnen 14 dagen op de door u aangegeven rekening terugstorten, mits het meubel onbeschadigd bij ons is binnengekomen.

Contact en informatie

Wilt u graag meubels kopen en bent u geïnteresseerd in de producten van Furn4All? Dan kunt u voor meer informatie uiteraard contact met ons opnemen. Wij staan u in alle gevallen graag te woord! U kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar het volgende nummer: 085-0160609. Het is overigens ook mogelijk om ons een mail te sturen. Wij helpen u met alle plezier verder! Heeft u uw product voor 12:00 uur bij Furn4All besteld? Dan heeft u uw bestelling de eerstvolgende werkdag in huis. Uw bestelling wordt direct vanuit ons magazijn bezorgd. Op onze website kunt u de prijzen vinden. Alle producten die bij ons online zijn besteld, worden overigens gratis door ons bezorgd.