Schermafbeelding 2021-04-19 om 14.26.43.png

Voor 13.00 uur besteld, volgende werkdag in huis

Schermafbeelding 2021-04-19 om 14.28.17.png

Gratis bezorging vanaf €50,-

U kunt niet alleen voor een eettafel of bartafel bij Furn4All terecht, maar ook voor een salontafel! Bij Furn4All hebben wij maar liefst 11 verschillende modellen in verschillende kleuren voor u beschikbaar. U kunt bij Furn4All terecht voor de volgende collecties: Carmen, Vince, Tifany, Bruce, Jolante en Fishbone. De prijzen van onze salontafels variëren tussen de €149,- en de €400,-. Meer dan genoeg keuze dus! Wij bieden u graag een salontafel aan die perfect binnen uw budget en bij uw interieur past.

Salontafel kopen online

Een woonkamer is natuurlijk niet af zonder de juiste meubels. Een salontafel biedt dan uitkomst, omdat u deze perfect kunt combineren met alle andere aanwezige stukken, zoals een klein krukje. Een salontafel ziet er niet alleen mooi uit, maar het is nog eens een zeer praktisch meubelstuk. Wanneer u zit te relaxen op de bank, kunt u bijvoorbeeld uw drankje of schoteltje met koekjes gemakkelijk op de salontafel plaatsen. Het is de perfecte toevoeging aan uw woonkamer wanneer u een sfeervol hoekje wilt creëren! Combineer uw bijzettafel bijvoorbeeld met bloemen of kaarsen. Heeft u interesse in de aanschaf van een prachtige salontafel van Furn4All? Dan kunt u deze uiteraard via onze webshop bestellen!

Contact en informatie

Wilt u graag een salontafel kopen en bent u geïnteresseerd in de producten van Furn4All? Dan kunt u voor meer informatie uiteraard contact met ons opnemen. Wij staan u in alle gevallen graag te woord! U kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar het volgende nummer: 085-0160609. Het is overigens ook mogelijk om ons een mail
te sturen. Wij helpen u met alle plezier verder! Heeft u uw product voor 12:00 uur bij Furn4All besteld? Dan heeft u uw bestelling de eerstvolgende werkdag in huis. Uw bestelling wordt direct vanuit ons magazijn bezorgd.